Honorarer og tilskud

Leif Jensen, aut. psykolog:

Samtaler til enkeltpersoner: 1200 kr. for en time.

Parsamtaler: 1500 kr. for 90 minutter.

Daniel Hoffmann, psykolog:

Samtaler til enkeltpersoner: 800 kr. for en time.

Daniel Hoffmann tilbyder ikke parsamtaler.

Afbud og udeblivelse

Afbud skal meldes senest dagen før. Ved for sent afbud eller udeblivelse betales et gebyr på 350 kr.

Er du medlem af sygeforsikringen “danmark”?

Ved samtaler med Leif Jensen, aut. psykolog, giver Sygeforsikringen “danmark” tilskud til gruppe 1, 2, 5 og S. Hvis du er under 26 år, så får du et tilskud på 450 kr. uanset, hvad der er årsag til, at du søger psykologhjælp. Hvis du er over 26 år, får du tilskud på 300 kr., hvis du søger psykologhjælp efter henvisningsårsagerne 1-11. Du behøver ikke at få en henvisning fra din læge. Du kan se henvisningsårsagerne her:

https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/psykologhjaelp/henvisningsaarsager

Har du privat sundhedsforsikring eller sundhedsordning?

I Psykologhuset Nordsjælland modtager vi forsikringskunder. Det betyder, at hvis dit forsikringsselskab giver dig frit psykologvalg, så kan dit forsikringsselskab dække dele af eller hele honoraret. Det er dog vigtigt, at du sætter dig ind i dit forsikringsselskabs regler; fx om det skal være en autoriseret psykolog, og hvor mange samtaler du bliver bevilget. Du kan læse mere om at gå til psykolog ved brug af sundhedsforsikring eller sundhedsordning på Dansk Psykologforenings hjemmeside via dette link:

https://www.dp.dk/fag-og-politik/fag/til-psykolog-gennem-din-sundhedsforsikring/

Tilskud fra den offentlige sygesikring

Vi har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring. Det betyder, at du ikke får dækket dele af honoraret af den offentlige sygesikring i det tilfælde, at du har fået en lægehenvisning.

Vær dog opmærksom på, at den offentlige sygesikringsoverenskomst aldrig dækker hele honoraret. Egenbetalingen hos andre psykologer, der har sygesikringsoverenskomst, er typisk 450 kr. for første konsultation, og 375 kr. for de efterfølgende konsultationer. Derudover kan der være lange ventelister på at komme til en psykolog med offentlig overenskomst. Hos Psykologhuset Nordsjælland har vi kort ventetid.

Betaling:

Der kan betales enten kontant med lige penge eller via MobilePay.